Cookies management by TermsFeed Cookie Consent

Bijles

De beste manier om iets te leren is er les in te geven

Seneca

Voor wie moeite heeft met een bepaald vak: zowel voor middelbaar als voor hoger onderwijs. Wie graag extra begeleiding heeft in taalvakken (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Roemeens), geschiedenis, economie, biologie, aardrijkskunde, ... kan bij ons terecht voor persoonlijke, aangepaste hulp. We maken extra lessen en oefeningen op maat en zorgen voor een intensieve begeleiding, zodat je zonder zorgen en problemen aan de examens kan beginnen!

Deze lessen kunnen zowel bij ons op kantoor te Lille als online (Zoom, Teams, Skype, …) gegeven worden. Het aantal uren per sessie en het aantal uren per week is uiteraard bespreekbaar, net als het moment waarop wordt lesgegeven. Tevens helpen wij graag bij het voorbereiden van papers, mondelinge examens, spreekbeurten, etc.

Taalonderwijs voor volwassenen

Chaque langue voit le monde d'une manière différente

Federico Fellini

Voor volwassenen is het vaak moeilijk om een geschikte taalcursus te vinden. De groepen in een avondschool zijn veelal erg gevarieerd, zodat je niet echt het gevoel hebt dat je het gewenste resultaat bereikt. Bij ons is het mogelijk om een specifiek pakket te krijgen, volledig gericht op jullie wensen en noden. Dit kan zowel individueel als in groep, bij ons op kantoor of online. Misschien is het wel leuk om met je vrienden of het gezin een cursus Spaans te volgen voor je op vakantie vertrekt? Of misschien wil je wel graag je Frans wat opfrissen? Alles is mogelijk – en we zijn pas tevreden als u dat ook bent! Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Taallessen en bijscholingen voor bedrijven

Taalcursussen zijn er bij de vleet te vinden. Echter, soms is het moeilijk om er eentje uit te kiezen die geschikt is voor jouw werknemers of voor jouw bedrijf. Immers, een verkoper heeft heel wat anders nodig als een logistiek medewerker of een dispatcher.

Wij bespreken graag jullie wensen en verlangens en maken een pakket op maat. Op die manier kan je er zeker van zijn dat jouw werknemers precies die informatie en woordenschat krijgen die ze nodig hebben.